UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA PIRINEUS


tracamuga


circuit_fer


verticalquiri


Notícies >> Totes les seccions de la UEU

20

05/2012

Seccions: Competició
CRÒNICA VERTICAL QUIRI 2012
 


En la seva V edició la Vertical Quiri, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, s'ha estrenat en el Campionat de Curses Verticals de la FEEC. Des del principi la cursa ha tingut molt bona acollida i ha anat augmentant participació fins a superar els 400 inscrits aquest 2012La bona accesibilitat al cim del St Quiri (1500mt) per part dels espectadors ha permés que aquest any hi hagués força públic a la part final de la cursa, amb els seus ànims han fet més fàcils els darrers metres als corredors. La Cursa s'enmarca dins l'esdeveniment multiesportiu de muntanya Grifone Challenge Escanyabocs 2012 i és la 1era prova del Grifone Challenge Circuit Fer de curses per muntanya.

 

Visualitzar galeria fotos Agustí Peña

Galeria Fotos Nuria

Video sortida nois (marcel)

Video sortida noies (marcel)

 

Degut al nombe de participants i inscripcions de darrera hora la cursa ha sortit de la población de Noves de Segre amb algo de retard respecte l’hora prevista, primer les noies i després de 15 minuts els nois. L’organització ha previst uns metres adicionals de pista per estirar els grups i descongestionar la zona d’accés al corriol que puja per carena fins al piramidal St. Quiri. Més de 350 corredors han finalitzat la cursa dins els temps previstos per l’organització i en categoría absoluta el podi femení ha estat per carme millan en primera posición i 49m04s, segona ha entrat la Mavi Gil i les han seguit la Elisavet Bertran i la local Roser Español, totes han tancat el crono en 50m. Pel que fa als nois l’incombustible excampió mundial Agustí Roc ha entrat primer tancant el crono amb 36m50s, seguit del Jessed Hernandez i el local Martí Bentanacs. Podeu veure les Classificacions provisionals

Acabada la cursa s’ha fet l’entrega de trofeus amb l’amenaça de la la pluja que no ha tardat en arribar un cop finalitzades les entregues.

 tornar enrere  creada per coca