UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA PIRINEUS


tracamuga


circuit_fer


verticalquiri


Notícies >> Totes les seccions de la UEU

20

07/2011

Seccions: Competició
L'EQUIP DE L'UEU-BOMBERS D'ANDORRA S'EMPORTA LA RONDA DELS CIMS PER RELLEUS
 


L'equip, composat pels corredors de l'UEU Xavi Cadena i David Julià, juntament amb els 2 membres de Bombers d'Andorra Juanjo Barrio i Esteve Moreno guanya la 1era edició de la Ronda dels Cims per relleus amb un temps de 28h 01m 30s.

 Divendres 15 de juliol, s'inicia la cursa a les 10:00h. El primer corredor de l'equip va ser el  Juanjo Barrio que va fer el recorregut entre Ordino i el Pla de l'Estany, fent el tram en 7h 30m i arribant al refugi del Pla de l'Estany en primera posició.

Aquí li dóna el relleu al Xavi Cadena que va cobrir el tram entre el Pla de l'Estany i Naturlandia (la rabassa) en unes 8h30m arribant en 2ona posició darrera d'un dels membres de l'equip de Torelló, ja plena nit.

Aquí recull el relleu l'Esteve Moreno a la 01:45 a.m., l'Esteve fa el recorregut de nit i arriba en 2ona posició al Pas de la Casa en 6h30m aproximadament.

A les 8h45m i en aquest punt, recull el relleu el David Julià que es dirigeix cap a Ordino per acabar així la cursa, aquest últim relleu fa un temps de 5h45m alternant una disputada 1era posició amb el corredor Mingo de l'equip d'Ordino. L'UEU - Bombers d'Andorra aconsegueix finalment la primera posició amb un temps de poc més de 28h.

Personalment vaig disfrutar molt, ja que acostumat a córrer sol, el fet de fer-ho per equips i tota la logística que això comporta fa que sigui molt divertit.

Trail

El dissabte 16 i coincidint amb l'arribada de l'ultra, també van arribar els corredors de la Trail, en aques cas van acabar la cursa d'altres corredors de l'UEU com el Jordi Galobart que acaba en una bona 21 posició de la general amb poc més de 6h, la Montse Dòria que va acabar la 64 de la general amb 6h53m (entre les 10 primeres noies) i el Joan Giró que amb 6h54m acabà el 67 d'un total de 240 finishers.tornar enrere  creada per djulia