UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA PIRINEUS


tracamuga


circuit_fer


verticalquiri


Notícies >> Totes les seccions de la UEU

25

01/2017

Seccions: Competició, Esquí alpinisme, Raquetes
TRAÇA MUGA 2017
 


El proper diumenge 12 de febrer 2017 es celebrarà la Vena TRAÇA MUGA, en les seves modalitats d'esquí de muntanya i raquetada popular.

 Accediu a la informació sobre les curses, itineraris i inscripcions Accés a Facebook Traça Muga 

 ESQUÍ DE MUNTANYA

Classificacions

La cursa d'esquí de muntanya es celebrarà per les muntanyes que envolten l'estació d'esquí nòrdic d'Aransa, massissos de monturull-perafita-estanyons.

Com cada any, volem fer una cursa 100% muntanya que combini l'esquí amb trams alpins, segons condicions de la muntanya el dia de la cursa, perquè la pugueu gaudir al màxim !

 

PROGRAMA :

Dissabte 11 de febrer, La Seu d'Urgell :

18h-20h Recolida de dorsals a la Capella de la Immaculada 

20h Breafing

Diumenge 12 de febrer, Estació esquí nòdic Aransa

9.00h Control Arva

9:15h Sortida de la Cursa

12:00h Entrega de Premis

 13:00h Piscolapis per als participants 

INSCRIPCIONS :

Inscripcions al preu de 38€ per equip, dona dret a participar a la cursa, avituallament, piscolapis i regal cursa. Al preu de 6€ també podeu adquirir la samarreta de la cursa.

Accediu Inscripcions 

 

CONDICIONS MUNTANYA i ITINERARIS :

La zona on es disputarà la cursa presenta bones condicions per la pràctica de l'esquí alpinisme. Al passat novembre 2016 la zona va quedar innivada per una capa d'uns 20-40cm sense ventar que ha perdurat fins a gener 2017a les obagues i solanes per sobre de 2400 amb poca transformació. A mitjans de gener 2017 ha caigut una forta nevada superior als 50cm en una situació de vents de nord que ha millorat molt la innivació però també redistribuit.

Galeria fotogràfica

Tant aviat com tinguem itineraris provisionals, us anirem informant, tenint en compte que les condicions de la muntanya poden variar i fins la part final de la darrera setmana, els itineraris previstos són poc fiables. Amb tot i com sempre hem fet, intentarem fer un bon itinerari de mes de 1500mt D+ , amb zones alpines i que aprofiti al màxim les possibilitats que ens oferirà la muntanya.

 

RAQUETADA POPULAR

Classificacions

 

Us convidem a participar a la Raquetada Popular de la TRAÇA MUGA 2017, per passar un magnific diumenge fent raquetes tranquilament amb els amics, la família o fer el recorregut corrent pels més esportius.... vosaltres trieu!

 PROGRAMA :

Dissabte 11 de febrer, La Seu d'Urgell :

18h-20h Recolida de dorsals. Capella de la Immaculada 

Diumenge 12 de febrer, Estació esquí nòdic Aransa

9:30h Sortida de la Cursa

13:00h Piscolapis per a tots els participants

 

INSCRIPCIONS :

Inscripcions al preu de 19€ per participant, dona dret a participar a la cursa, avituallament, piscolapis i regal cursa. Al preu de 6€ també podeu adquirir la samarreta de la cursa.

Accediu inscripcions raquetada popular

Accediu inscipcions cursa raquetes copa catalana

 

CONDICIONS MUNTANYA i ITINERARIS :

La zona on es disputarà la raquetada, presenta bones condicions per la pràctica de l'esquí alpinisme. Al passat novembre 2016 la zona va quedar innivada per una capa d'uns 20-40cm sense ventar que ha perdurat fins a gener 2017a les obagues i solanes per sobre de 2400 amb poca transformació. A mitjans de gener 2017 ha caigut una forta nevada superior als 50cm en una situació de vents de nord que ha millorat molt la innivació però també redistribuit.

Galeria fotogràfica

L'itinerari serà al voltant dels 10Km i 400mt de D+. Tant aviat com el tinguem definit, el publicarem.tornar enrere  creada per esportiva